"Wat mij opvalt is de authentieke en persoonlijke aanpak van Anje. Ze volgt geen vaste patronen, maar sluit gelijkwaardig aan bij degene die tegenover haar zit. Hierdoor is er sprake van een natuurlijke interactie. Haar manier van werken spreekt mij daardoor aan."

Bas Burger, vestigingsmanager Logos

Gezondheid

Je hebt lichamelijke of psychische klachten en er is sprake van dreigend ziekteverzuim. Mogelijk spelen medische beperkingen een rol of heeft er een aangrijpende situatie plaatsgevonden. Je vindt het moeilijk om hiermee om te gaan. Je wilt blijven werken, maar maakt je ook zorgen over je gezondheid of over zaken waar je geen grip op hebt. Je werkplezier is weg en je raakt uit balans.

Mentaal uit evenwicht

Heb je te veel op je bord? Heb je spanningsklachten als gevolg van werkdruk, reorganisaties of boventalligheid? Of zijn er privésituaties, bijvoorbeeld rond (ernstige) ziekte en gevolgen daarvan, die van invloed zijn op je persoonlijke en professionele functioneren?

Sociale veiligheid

Wordt er over je geroddeld, word je gepest of gediscrimineerd? Heb je last van psychosociale arbeidsbelasting? Onderschat dit dan niet! Ongewenste omgangsvormen op het werk kunnen ingrijpende gevolgen hebben voor mensen in de vorm van ernstige lichamelijke en psychische klachten.

Trauma opvang

Ben je op het werk of daarbuiten plotseling geconfronteerd met je eigen fysieke kwetsbaarheid of die van een ander? Door een bedrijfs- of verkeersongeval? Dan besef je plotseling hoe betrekkelijk het leven is en dat het zomaar afgelopen kan zijn.